TJ Popovice žáci

V roce 2016 se do Popovic vrátil žákovský fotbal a tím dostali kluci a jedna holka zejména z Popovic a Podolí možnost trénovat a sbírat zkušenosti ve fotbalových zápasech.
Účastnili se také několika turnajů v Drslavicích, Uherském Brodě a Moravském Písku. V minulé sezóně nás posílil Adam Ondřej ze Sadů. 

Červnové ukončení fotbalové sezóny 2017/2018 TJ Popovice - žáci
Červnové ukončení fotbalové sezóny 2017/2018 TJ Popovice – žáci

Sezóna 2018/2019 začala již koncem srpna. Tréninky probíhaly na podzim 2× týdně (úterý, čtvrtek). Podzimní část sezóny se od začátku vyvíjela výborně, do sedmého zápasu jsme nedostali gól. Celkem jsme odehráli 10 zápasů, z toho 8 výher, jedna prohra (Bojkovice B-Pitín) a jedna remíza. V tabulce pjsme přezimovali na druhém místě s celkovým skóre 48:5 a 25 body.
Je úžasné, že jsme přeskočili daleko zkušenější týmy z regionu. Je také pozitivní, že dosavadním nejlepším střelcem soutěže je právě Adam Ondřej, který vstřelil 16 gólů, a Katka Karolová dostala nejméně gólů.
V říjnu 2018 se žáci TJ Popovice zapojili do projektu Létající trenéři. V listopadu jsme se zúčastnili turnaje v Uherském Brodě a v lednu nás čekal ještě turnaj v Drslavicích.

Žáci TJ Popovice – podzimní sezóna 2018/2019

A jestli tady mládežnický fotbal zůstane? To záleží zejména na obětavosti rodičů, kteří se zapojí do organizace fotbalových aktivit, na klucích a holkách, kteří budou hrát za Popovice a budou chtít trávit svůj volný čas s fotbalem a kamarády.

Chcete se také přidat mezi fotbalové žáky TJ Popovice? Rádi vás uvidíme na tréninku.

Kontakt:
Mgr. Petr Kočíř
petr.kocir@email.cz