Fotbalový klub TJ Popovice - ukončení sezony a soustředění - 24.8.2023

Přinášíme vám letošní aktuality z fotbalového klubu TJ Popovice, za který z Podolí hraje také Dominik Ševčík a Barča Čevelová.
Od začátku dubna jsme začali trénovat 2× týdně – středa a pátek.
Jarní část sezóny jsme zahájili vítězným přátelským utkáním 3:1 s týmem z Velehradu.
Během celé fotbalové sezóny jsme odehráli 22 utkání. Z toho 12 vítězství, 1 remízu a 9 proher. Se skóre 80:56 a s 37 body jsme obsadili 6. místo z 12 mužstev.
Již před začátkem sezóny jsme se opět přihlásili do soutěže o Pohár OFS žáků Auto Ravira Cup a vytvořili jsme sdružené mužstvo s TJ Vlčnov. Podařilo se nám ve čtvrtfinále porazit Vnorovy 1:0 a postoupili jsme do semifinále, kde náš sdružený tým prohrál s mužstvem Prakšice/Pašovice 3:1 na penalty.
Dne 17. června proběhlo na hřišti v Popovicích ukončení fotbalové sezóny žáků. Počasí vyšlo úžasně. Zahráli jsme fotbal rodiče:žáci (6:5 + penalty) a hrál se i stolní tenis. Mladí fotbalisté byli opět oceněni upomínkovými předměty a diplomy. Výborné občerstvení bylo zajištěno. Byla opět skvělá atmosféra.
Na konci června jsme sezónu zakončili přátelským zápasem na Velehradě, kde jsme zvítězili 9:2. Čekáme také na výsledek naší žádosti v dotaci Můj klub 2022, kde máme požádáno o 60 000 Kč. Žáci jsou přihlášeni do následující sezóny.
V současné době odchází do dorostu 5 hráčů. Snažíme se posílit tým o další kluky a holky. Zveme nové zájemce (10–14 let), kteří mají rádi fotbal, aby se nebáli a přišli za námi na hřiště.
Chtěli bychom opět poděkovat hráčům za jejich aktivní přístup, rodičům za výbornou spolupráci a sponzorům (Kovokon s.r.o., Obec Popovice) za podporu.

Mgr. Petr Kočíř – trenér žáků TJ Popovice

Zpět
Nahoru